Ялта

Анелия Рантер
Чарiвне мiсце, дивна сторона.
Блакитне море, зеленоочi гори.
Тут  зустричає вас Ведмiдь гора,
А у ночi над нею блищать зорi.

Це незабутє мiсце де чарють хвилi,
Де пляж, а поруч темний старий лiс.
Це не даремно доланi милi,
Та з величавих гiр сiрiючий завiс.

Тут в синiвi зiльються море з небом,
А помiж них бiлiють кораблi,
Та  крик чайок холодним ехом
Росходиться средь галасливої землi.

Над прiрвою звисає таємничий замок,
Можливо тут пташки колись жили,
Та зустрiчали кожний ранок
Цiэї дивовижно-казкової землi.