Кайтам сина авылым

Рома Зибатулин
Кечкенэдэн хыялландым
Авылымда яшэргэ.
Башта шулай бара иде
Тик узгэрде доньялар.
Алып киттелэр еракка
Авыламнан аерып.
Ускэнче читтэ яшэдем
Казилемне сагынып.

Припев :
Казилемнен урманнары
Казилем чишмэлэре.
Казилемнен урамнары
Казилем кешелэре
Бик сагынам сине авылым
Кайларда булсамда, гел.
Кайтам сина туган авылым
Канатланып шуны бел,
Кайтам сина туган авылым
Канатланып шуны бел.

Бик куп гомер судай акты,
Бик куп жирлэрдэ булдым.
Торле урманнарда йордем
Чишмэлэрдэн су эчтем.
Тик Казиленен сулары,
Казиле урманнары
Кунелемдэ торда хаман
Яндырып йорэккэйне.

Припев.