Квiтень, вже на порозi

Михаил Онищенко
           Квітень,  вже  на  порозі…

Квітень,  вже  на  порозі,  зеленіє  верба,
Я  ж,  усе  у  тривозі.  В  моїм  серці  журба…
Де  дівчина  кохана?  І  чому  все  мовчить?
Вона  серцю  бажана,  то  чому  ж  не  спішить?..

Візьму  й  піду  до  мами,  до  рідної  єї,
Насмілюсь,  запитаю,  про  Наталю,  в  неї.
Може  серце  розтане  і  вона  все  розкаже,
Де  шукати  дочку,  мені  знову  підкаже…

Любив  я  Наталю,  та  знайшовся,  десь  інший,
І  мабуть,  серед  нас,  оказався  я  гірший.
А  трикутник,  в  кохані – добра  не  приносить,
Все  далі,  та  далі,  мою  Долю  відносить… 

Повернися  Наталю,  повернися,  до  мене,
Я  тебе  ж  так  кохаю,  як  самого  себе.
Цілував  твоє  личко  і  гарнії  брови,
Повертайся  до  мене,  моя  чорноброва.

               07:30.12.04.2018.