Так нiжно тане свiт

Руслан Церковный
Так ніжно тане світ… Лягають небеса
Відчутним дотиком весни і сині.
Небачена краса… Невинності краса…
Живе у кожній молодій рослині.

Вертають журавлі… Птахи свободи.
Курличуть в небі радісні пісні.
Глашатаї тепла, добра погоди,
Яка приносить мрії навесні...

Усе тремтить від втіхи і надій,
Втрачають віти свій звичайний спокій.
Світ ніжно тане у пастелі голубій,
Так само, як в моїй душі широкій.

____________________
© R. Tserkovnyy, 2018