Сльози

Александр Соседка
Краплина емоцій стікає щокою
Прозора ,солона,як море.
Буває солодкою,або гіркою
Від щасття,або від горя.

Багато ховається в ній почуттів,
Душа від сльози стає чиста.
І начеб-то плакати геть не хотів
Їх безліч ,вони як намисто.

Соромлять їх,вважають за слабкість,
Ховають заплакані очі.
В них є милосерддя,від болю незламність
Надія живе дні і ночі.
Сосєдка О.Д.         03.04.2018 р.