Паска

Александр Соседка
Нарешті вже тепло,печуться паски,
Готуються люди зустріти велИкдень.
На блюді барвисті лежать крашанки.
Такий надзвичайний є Квітень.
 
Усі зачекались на світле це свято,
Знов посмішки бачу яскраві.
Народ метушиться ,готує завзято
Смачні та пахнущі страви.
 
Кум тричи куму зі смакОм поцілує,
То ж можна ,пристала нагода.
Весна- наречена у білім крокує
Квітляста ,чарівная врода.
 
«ВОСКРЕСІ ХРИСТОС!»-скажу я на зустріч
У відповідь чую : «ВОІСТВЕННО!»
Солодкий смакую сьогодні куліч
Усе це святково,Божественно.
Сосєдка О.Д. 07.04.2018 р.