I kwitna magnolie wiosna

Алла Польская
I KWITNA MAGNOLIE WIOSNA
 
Kompozytor (muzyka):
Jurij Biejczuk

Zapach magnolii panuje wszedzie,
Gdy ona pieknie kwitnie wiosna.
Za kazdym razem, czekac bedzie
Spotkanie obu serc radosne. 

Tchnie aromat upojny,
Uczucia wypelniaja dusze.
Do luny znow powiedziec musze,
„Milosci naszej nie narusze”.

Refren:               
I kwitna magnolie wiosna,               
A milosc - to pora do spiewu.               
Uczucia, ktore ciagle rosna,
Nie pozostaja bez odzewu. (2x)

Urzeka zapach kwiatow tych
Tego wieczoru nieustannie.
Istniejesz ciagle w szeptach mych
I, dusza wola o spotkanie.

Kolejnej wiosny czekam plonow,
W wielkiej nadziei az do konca.   
Ukryje noc milosc szalona,
A ja obudzi plomien slonca.

Refren:               
I kwitna magnolie wiosna,               
A milosc - to pora do spiewu.               
Uczucia, ktore ciagle rosna,
Nie pozostaja bez odzewu. ( 2x) 

Nie pozostaja bez odzewu. ( 2x)
   
28-04-2017
                ***
AP (the original version – ru)