КапЕлька

Ивашка Шишкин
Кап-кап-кап-кап...
Капает капель.
Тай, тай, тай, тай...
Шествует апрель.

Знай, знай, знай, знай,
скоро будет май.
Лай-лай-лай-лай,
лето призывай.

Хлюп-хлюп-хлюп-хлюп
в сапогах вода.
Чих-чих-чих-чих,
сопли, ломота.

А-а-о-о
ломит голова.
Грип, грип, грип, грип.
Дома красота!!!