Розстав все Ти на правильн1 м1сця

Ольга Назарова 4
Не від людини жду я допомоги-
Від Тебе,Господи, святий і вічний:
Ти удалиш всі сумніви й тривоги,
Усю скорботу і увесь мій відчай.

По Своїй волі Ти розстав все, Боже;
На Твою милість тільки покладаюсь.
Ніхто з людей мені не допоможе.
У всіх гріхах перед Тобою каюсь.

Я вся Твоя: і дух, й душа, і тіло-
Нема до кого йти мені, мій Боже.
Все на місця свої розставиш вміло.
Зробити так, як Ти, ніхто не зможе.

Турбуєшся про мене, рідний Батьку.
До Тебе кличу, Господи Ісусе!
О, Дух Святий, палай вічним багаттям
В моєму серці і в моєму дусі!

На Тебе хочу кожну мить дивитись.
Прикутий погляд буде хай до Тебе-
Лиш Ти один, Порадник мій і Вчитель,
Ведеш і направляєш мене в Небо.

Тобі одному всю хвалу складаю,
За все Тобі я дякую, мій Боже.
В Тобі підтримку кожну мить я маю.
З Тобою все в житті здолати зможу.