Н хто не бачив, як народжуються зор

Алина Мозжерина
Ніхто не бачив, як народжуються зорі...
То чарівний, мабуть, вражаючий процес.
Всі бачили Чумацький шлях у морі,
Хоча не кожен має інтерес.
Ти-моє все, мій простір космічний.
Надихатись тобою я не можу,
Мій ніжний, справжній, мій найближчий.
Наше кохання ні на що не схоже.
В тобі я, наче в бездні, розчиняюсь,
А ти мене всю поглинаєш до без тями.
З тобою поряд я щаслива. Посміхаюсь.
Від тебе божеволію, коханий!
Ніхто не бачив, як народжуються зорі,
Крім нас. Бо та зоря-наше кохання.
Назавжди разом, в радості і в горі.
Ти мій єдиний, я-твоя!Остання.