Uganda Knuckles

Уильям Смит
-Do U know de wae?
If U don't know de wae,
U will pay!
-I won't pay,
I know de wae!
-Proof dat U know de wae
and U won't be able to pay.
-First proof dat U know de wae,
Or pay!