Б1лий капелюх

Тонина Аг
Білий капелюх – елегантність стилю,
Вишуканість, смак і цнотливість – білий…

Білий капелюх – то на всіх несхожість,
Почерк, за яким – автентична повість.

Білий капелюх – є у нім принада –
Чистих устремлінь дивовижна влада.

Білий капелюх* – хакер, небезпека –
Від душі пароль заховай далеко.

Білий капелюх** – дух антагоніста –
Істину знайти попри різні змісти.

Білий капелюх – я в нім пані файна –
Стріну тебе в нім, ним змахну прощально.


* Білий капелюх (англ. white hat) — термін яким позначають хакера.
** Назва як чорних, так і білих капелюхів походить з вестернів, де
антагоністичні ковбої традиційно носять капелюхи цих кольорів.