Побивалась, плакала, молила...

Владимир Прохода
Побивалась та Бога молила
Аж до крові стискала  вуста,
Під вербою живцем схоронила
Цвіт кохання, свої почуття,

Полишила і падали сльози,
Гірко в тілі натхненній душі,
Бо боротися та вже не в змозі
Та неначе обоє чужі...

А на небі перлинами зорі,
Ясний місяць гуля угорі.
Так буває скоряємось долі,
Пішаками лишившись у грі...

Хоч ціна наче дуже висока,
Та  коханню немає ціни,
То й сумує щодня синьоока,
А ночами чекає у сни...


 П.В.М.      13.04.2018г.