Недешева шуба гумореска

Валерий Сентюрин
До  аптеки  зайшла  жінка
Гарна,  миловидна,
Така  уся  усміхнена
І  дуже  привітна

До  провізора  звернулась,
-Дайте, пан,пораду,
Валідол  купити  краще
А  чи  валер’яну

-На  що  хибить  чоловік  ваш,
А  чи  хворе  серце?
А  чи  тиск  скажено  скаче?
Та  ні,  Він  ще  з  перцем!

Так  чого  сюди  звернулись,
Йшла  і  заблудила?
Ні, люб’язний, вчора  шубу
За  сто  тищ  купила