Людям сниться все навколо

Михаил Генсёр
Людям сниться все навколо,
Мені ж - твої очі.
Людям злата б цілі гори,
А я - тебе хочу.

Хочу бачити щоранку,
Щоб обняв, як вмієш.
Я чекала цілу вічність...
Що зі мною вдієш?

Мені досить твого слова,
Подарунку неба.
Я любитим тебе знову...
Як ти жив без мене?

Обніми мене гарненько,
Так тебе чекаю.
Поцілуй мене, серденько,
Це ти вмієш, знаю.

Пошепчи мені на вушко,
Доторкнись вустами,
Щоб любила тебе вічно,
Сильно, до нестями.