офсайд

Кукин Квакин
Пофутболив хтось надію, а з нею і віру...
Дам, не дам... Не дам, я дам... пас у зОну сірУ,
м'яч чекаю, щоб погнати з флангу, з розвороту,
вмію бігати, стрибати це складна робота.

Але м'ячика забрали, кудись покотили,
стало якось неприємно, серце колотило...
Куди ж дивлюсь... Та навіщо, розкривши я рота
у футбола грати вмію, не в одні ворота...

05.08.2017