Беспорядок знову

Кукин Квакин
Життя навчило вірити лиш фактам,
Дає воно мені свої уроки,
Немає ще печаті на тих актах,
Щоб рухатися далі крок за кроком.

Життя важке, утворює теракти,
Для чогось ранить душу, хоче вчить.
Для чого  у театрі є антракти?
Переживать, що далі?;Відпочить?????

Замкнулись в голові моїй контакти,
Від струму стало боляче мені.
Все ж наче повкладав я там компактно,
Навіщо знову безлад у душі???