Дешева ваза, стрункi жоржини

Руслан Церковный
Дешева ваза, стрункі жоржини,
Моя любов, що співає в такт.
У вікнах віти тремтять вільшини,
І вечір стелить останній акт.

А перші зорі, холодним зором,
Стають в нагоді, в вечірній час.
І тіні віт смоляним узором
Кружляють хором навколо нас.

І ми у танці... Луною звуки
Летять у темінь від наших ніг.
Ті теплі руки і серця стуки,
Спокійний вечір в собі зберіг.

Казав я вкотре, що ти красива
І бачив знову в очах тепло.
Люблю я дуже, як ти щаслива,
І що б у світі там не було.

_______________________
© R. Tserkovnyy, 2018