Обман...

Кукин Квакин
дивлюсь на стіни, а не гріє...
не гріє так, як дотепер,
десь прохолода звідкись віє,
тепла немає від шпалер...

все те, що душу зігрівало,
все те, в що душу я вложив...
все прохолода розриває,
не віриться, що тут хтось жив...

дивлюсь на стіни, а не гріє...
воно все якось кам'яніє...

04.08.2017