Сынок, не бойся. На украинском

Георгий Рог
Синку, не бійся.
Якщо на тебе нападуть -
Батько виведе військо.
Ворогів могили ждуть!

Я завжди с тобою,
Як і матір твОя.
Синку, готовся до бою -
Це наша доля.

Життя ніколи не відступить,
Так і ти не відходь!
Але пом`ятай, коли недруг прибудить -
Йди, синку, йди смертельних дорог.

Думай про мати,
Думай про миленьку,
Думай про брата,
По якому горює ненька.

Ніколи не забувай сім`ю,
Заради них борись!
Та знай, що після я тебе знайду
Серед померлих небелиць...

Ось тоді і посумуєшь.
А зараз іди!
Іди туди, де будешь
В силах сенс знайти.


15.04.2018