Ужель весна? Из Елены Каминской7

Римма Батищева
На http://www.stihi.ru/2018/03/31/11579

Ужель весна? И небо чисто?
И солнца луч на самом деле?
Я расцвела в душе и в мыслях!
Хожу по дому, молодея.

Одежду выберу охотно:
Что ж мне надеть! И туфли впору?
Ещё мне мало всяких фото –
таков весенний женский норов!

Ах, не найду! Всё не по вкусу!!!
Кричу в истерике: «Где милость??»
Для мужа – новая обуза:
«Неужто всё поизносилось?»

Отходит дальше, весь в заботе,
И шарит  молча по карманам,
И достаёт оттуда что-то…
В слезах… припрятанные мани…

Даёт – беру! Судьба такая –
Прикрыть же надо чем-то спину!
И сразу быстро исчезаю –
Обновку скоро я накину.
………………..
Мужчины, лучше не скупитесь!
Жене потрафить будьте рады!
Ей мало звёзд, луны в зените,
Нужны и деньги для нарядов.
И поцелуи, и объятья,
И все слова, чтоб сердце пело…
………………………
Ах, что ещё могу сказать я?…
Пока, друзья! Я полетееееелаааа…

     5.04.2018

Невже весна? І небо світле?
Й промінням сонце не жартує?
Хоч я не пролісок – розквітла!
Ходжу по хаті й молодую…

Та зазираю все у шафи:
Що б одягнути, в що узутись…
Бо ще замало фотографій
(Такі у жіночки «закру’ти»…)

І не знаходжу!!! Ось де горе!!!
Кричу в істериці: «Де милість??!»
А чоловіче у покорі,
Чи більше з ляку: «Що -  зносила?..»

А сам відходить все подалі…
Та щось шукає… чи заначку?
І дістає… весь у печалі…
І швидко кидає… і плаче…

Летить! Ловлю! Важкенька доля!
Та як прикрити білу спину?
Це ж гаманець, а в нім – доволі!!!
І десь я зникну…на годину)))

-------

Мужчини, щедрі будьте, добрі,
І пам’ятайте: жінці треба
Не тільки зорі й місяць – з торбу,
А й грошеняток на потреби)),
І ще – цілунки, ніжний дотик,
І слів люб’язних, щоб до діла…

-------

Ой, там, на дні ще є дрібнота!
Бувайте, друзі, полетіііілаааааа….)))