Дай мудрiсть твою, Боже

Ольга Назарова 4
(на послання Якова 3:13-18)

Дай мудрість Твою, Боже, чисту і спокійну,
Дай лагідну, покірливу і повну милосердя,
Щоб я у всьому мала Твою міру,
А не чинила свою волю вперто.

Дай мудрість, повну добрими плодами,
Дай безсторонню, чисту , нелукаву,
Щоб з усіма миру творцями
Я щедро розсівала плоди правди.

Гірку всю заздрість й зовсім непомітну
Я викидаю - це гидкий непОтріб!
І сварка мені також непотрібна-
Розпалювати сварку нам не слід,

Бо мудрість в ній земна, тілесна
Та демонська (не зверху вона йде!).
Дай говорити все правдиво, чесно
І прославляти, Боже, лиш Тебе!