Святий промiнь Землi украiнське

Виталий Кирпатовский
Шумить весна, гуде.
І душі розквітають,
Блакить в себе вбирають,
Їх пломінь в гору йде.

А може, хто не знає,
Що буде нам дано?
Посіяно давно,
Та мало хто збирає.

У матінки Землі
Терпіння вистачає.
І хто її кохає
Не пропаде в імлі.

Із центру промінь б'є
І кожного проймає,
Про долю світлу дбає,
То ж верхній шлях стає.

А там зелений дім.
Свічада обіймають,
Святим дощем купають
У сяйві золотім.