Кохай мене

Анжела Ангел Шкицкая
Потіш мене...
Пестливими словами
Розкрий той світ,
Що лагідно беріг.
Так впевнено роками і віками
До мене йшов крізь тисячі доріг.

Закрий мене...
Від горя та негоди
Я захисту чекаю,
Поможи!
Мій мрійнику, нехай твоя свобода
Летить птахами ніжно до душі.

Зігрій мене...
Розкритиму вітрила,
Й назустріч полечу
До наших мрій!
Єдиний мій, дарую тобі силу!
Кохай мене! Тепер ти тільки мій!