Весняний салют

Нила Волкова
Люблю я перший спалах цвіту,
Цей абрикосовий салют!
Обліплені, як снігом, віти –
Окрасу сірого ще світу,
Краси земної абсолют.

Блаженні бджоли-трудівниці
Гудуть позмінно цілий день.
Їм і вночі, напевно, сниться
Ця абрикоса-чарівниця,
Натхненниця дзвінких пісень…

2018