***

Лидия Ковтун
Над нами переспів пташиний,
Гойдає тихо вітер віти край дороги,
І осипає цвіт калини
Тобі й мені під ноги...
Весна... 
Весна прокинутися просить,
А я не чую цих речей,
Бо задивилась в очі, й цього досить,
Лиш би торкнувсь моїх плечей...