Чаривна Маричка

Мария Головко
При желании песню можно прослушать в ЮТУБ


https://www.youtube.com/watch?v=TRHoC8cf1Tk

  ( текст песни на украинском языке)

1.Ясні зорі, світить місяць!
Тобі, люба, все це личить!
У обличчя посміхнулись
Та до Господа звернулись:
 
" Чарівниця в цьому світі,
В неї зорі на обличчі!
Сяйво - очі, місяць - брови,
Вся мов зіткана з любові!"
 
ПРИСПІВ:
 
ЧарівнА Марічка, чарівниця!
Вишиті  сорочка та спідниця!
В косах стрічки наче рути сяють,
Очі мовби зорі в небі грають!
 
 
2.Мріють зорі,а над гаєм
 Соловейко нам співає!
Над дібровами злітаєм,
Бо любов у серці маєм!
 
В небі Янгол посміхнувся,
В сяйво місяць загорнувся!
Та Дніпрові тихі води
Колихалися з нагоди!
 
ПРИСПІВ:
 
ЧарівнА Марічка, чарівниця!
Вишиті  сорочка та спідниця!
В косах стрічки наче рути сяють,
Очі мовби зорі в небі грають!
 
Проигрыш
 
 
3.Чарівниця, моя мила,
Цілий світ приворожила!
І Карпатські дивні гори,
Степових країв простири!
 
Вірна моя,люба, мила,
Мов голубка білокрила!
Світ увесь, безкрайнє небо
Для єдиної, для тебе!
 
ПРИСПІВ:
 
ЧарівнА Марічка, чарівниця!
Вишиті сорочка та спідниця!
В косах стрічки наче рути сяють,
Очі мовби зорі в небі грають!