Когутки дару!

Наталья Иваняс
Любиминькі чиришиньки,
Учиню з вас когутки,
Красні мої, червенинькі!
І не вповім вутки.

Там де боли
Вже ниє їх,
Дітки поубривали,
Тай дагде, лем
По вершочках,
Пташкам полишали.

Вшитким доста
Солодиньких —
Файних плоду дала.
Чує наші співаночки,
Їм ся радовала.

Кажуть люди,
Що я фрічка —
Рум“яненькі личка,
Бо умісті з черешиньков
Вирослам величка.

Каждий рук
йся чиришинька
Когутки дарує
І мені, й моїм
Цімборкам,
Ко її шанує.