***

Анна Атрощенко
Слязінка плавае ў вачах,
за гэта, Божа, выбачай!
Крычыць спалоханы дзесь птах,
ляціць па вуліцы адчай.

А ночка, ззяе белізной,
гуляе месяц па страсе.
Забуду сёння смутак свой,
надзею мне вясна нясе...
                17.04.2018.