Ти i я, нас дво тут

Шакиров Денис
Ти,незважаючи ні на що,
Моє серце в свої руки взяла,
Темрява,що йде все за мною,
Це є все мої гріхи.
Я потопаю в твоїх очах,
Таких чорних очах,
Очах немов морок.

Ти і я,нас двоє тут,
Ти зав'язала очі мені,
І не бачу я світла тепер.

Я,хоч не бачу і світла,
Своє серце подарував я тобі,
Темрява,що йшла все за мною,
Розчиняється тихо в любові.
Я потопаю в твоїх очах,
Таких світлих очах,
Очах немов світло.

Ти і я, нас двоє тут,
Розв'язала очі мені,
Ти виявилася всього лише тінню.