Я не знала твою маму

Алина Шейкаш
Ми кохалися під дощами 
Цілували солодкі губи,   
Я не знала твоєї мами, 
Ти любив мої ніжні руки. 

Десь горіла велика хата,
Чи то наша любов згорала.
Я не знала твойого тата,
Та тебе мені було мало.

Ми літали вдвох під зірками,
Мали крила, були птахами
Я не знаючи твою маму,
Називала тебе коханий.

Десь з тобою ми розгубились,
Може сталося щось між нами,
Ну не знала я твого тата,
За тобою завжди скучала.