1нтимне

Алина Шейкаш
Ти молоко на моїх губах,
ти повітря біля моїх вій,
ти насолода і ти мій страх,
ти лялькар моїх найхитріших змій.
Я відкриваю свій сейф грудей
і віддаю тобі серце, - ріж
на експонати у свій музей,
ти дегустатор найсолодших вин,
що по моїм вирують очам,
що плескаються у руках,
ти забери все, що я віддам
і розсмокчи у своїх думках.
Моя душа - це штрафний майданчик,
якщо ти хочеш мене кохати -
порушуй правила, ліфчік-грати
знімай, - я назначу тобі пенальті.
Тепер ти можеш мене душити,
я маю право тебе кусати,
немов би голка ти можеш шити
мої клітини, судини, правди!
що є для тебе разом бути
і відчувати дотики на обличчі?
Я хочу цілувати тебе де завгодно,
я хочу кусати тебе до крику.
Хтось скаже про вільне кохання,
особисті свободи, повагу до таємниць..
Мені ж потрібні кайдани
та ніжний полон в'язниць.
Мені не можна за течією,
мені потрібен власник.
Я хочу бути твоєю,
ти мій майстер.
Я хочу малювати з тобою
з ранку до ночі...
і знай, коли ти не поряд -
я вбити тебе хочу.