***

Лидия Ковтун
Моя Весно, куди ж ти так швидко?!
Сонце літнє обпалює руки...
Шепче молодість вже про розлуку,
Й яблуневого цвіту не видко -
Облетіло, обвіяло вітром...
Жаром серце моє догорає,
І палючим іде небокраєм
Моє зріле доросле Літо.