Житт ва дорога

Клавдия Дмитрив
Життєва  дорога,життєва стежина.
Життєва дорога  у всіх нас  своя.
В життєву  дорогу  вела  мати  сина
Й настанови в  дорогу життєві  дала.

Життєва  дорога  пішла  лабіринтом,
Вона колосила світами  його.
Життєва  дорога крутилася гвинтом,
Але не збивалась  зі  шляху  свого.

Життєва  дорога єдина-єдина.
Вона завжди з нами  і ми завжди на ній.
Вона дорога нам, як  у лузі калина,
Й вона  має безліч заповітів і мрій.

Життєву  дорогу  самі прокладаєм.
Будуєм мости і заглибини теж.
Чого ще чекати-ми зовсім не знаєм,
Бо життєва  дорога пролягає  без  меж.

19.04.2018 р.