На замовлення

Клавдия Дмитрив
Коханий Богдане , прийшла вже та днина,
Коли 60 промайнуло років.
Ти-прекрасна і чуйна,добродушна людина,
Й 60 ти достойно зустріти зумів.

Коханий Богдане,я дякую  долі
За те,що тебе дарувала мені.
Щасливих моментів  було в нас  доволі,
Хоч  живем ми з тобою  давно в  чужині.

Коханий Богдане,сивина вже на скронях,
За плечима  сховались 60 твоїх літ.
Їх разом складаю , мов пазл , на  долонях…
Вони  виглядають,мов птахів переліт.

Коханий  Богдане, я  дякую  Богу,
Що ми  разом зростили прекрасних  синів.
Хоч  була непростою   життєва  дорога,
І ,  щоб все описати, то брак  буде слів.

Коханий  Богдане, все в руках  Божих,
І Ангел крильми обіймає завжди.
Стоїть біля тебе  завжди на  сторожі
Й як треба –рятує навіть з пітьми.

Коханий Богдане,молю за  тя Бога,
Щоби тобі він завжди помагав.
Хай минає тебе неспокій й тривога,
Хай здійсниться те,чого так  ти чекав.

Коханий Богдане,щоб ми дочекали
Дітей вінувати,онуків зростить.
І як би невпинно роки не збігали,
Та серце коханням до тебе горить.

Коханий Богдане,рік за роком минає.
Нас доля з'єднала,щоб ми разом  жили.
Час невпинно біжить,непомітно  збігає,
Та 37 літ ми разом прожили.

Коханий Богдане,життя -   довга  нива,
Якою з тобою 37 літ ми вже йдем.
Щоб линуло щастя,немов з неба злива,
І разом наш шлях  ми  достойно пройдем.

20.04.2018 р.