Пасхальнi побажання

Светлана Камышная
Всiм побажаю я славного свята.
Щоб у достатку була ваша хата.
Щоб на столi були крашенки, Паска,
Була гостиннiсть, домашня ковбаска.
Щоб ви завжди про Христа пам'ятали,
Жили по честi в собi пiдростали.
Хай Береже всiх Господь наш Всевишнiй!
Геть пiдуть всi негоразди колишнi!