Ця д вчина тебе погубить

Киса20
Ця дівчина тебе погубить,
Згадаєш мої слова.
"Але ж вона каже, що любить..."
Історія ця не нова.

Ти любиш її щосили,
Присвячуєш їй вірші.
Але вона здалеку мила,
Та біля неї - чекай біди.

Оця красуня - вона чарівна,
Та дуже лагідні каже слова..
А іноді буває й безслівна
Й жорстока, ніби стіна цеглова.

ЇЇ слова - твій порятунок,
Мов колискова на тебе вплива;
"Коханий, ти мій подарунок!"
І зайнята нею твоя голова.

І зовсім не означають, ті милі її слова,
Що треба оттак любити,
У неї цілком порина...