Компьютерна наука гумореска

Валерий Сентюрин
В тебе, друже,  є  компьютер,
Введи  в  курс  мене,
Є програма,  є  залізо
В  чом різниця є?

Тут, друзяко,  дуже  просто:
Не  мудрі  діла,
Бить  залізо  в  серцях  можна,
Програму – нільзя
Якщо  розлютився - можна
Залізо  пинати,
Забезпечення  ж  програмне
Тільки  матюкати