Пiп i капелан

Владимир Солошенко
Кожен находить війні виправдання,
То релігійні ведуть суперечки.
Також диктаторів влади змагання,
Від війн страждають лиш люди-овечки.
Піп у агресора славить війну,
Адже для нього війна не примара.
Смерть на війні він лиш сіє одну,
Сприйме,як послану богом нам кару.
А капелан-він бійців захисник,
Сам попереду у війську крокує.
Божих законів  завжди провідник,
Проти війни від душі протестує.