У всiм Творцю постiйно довiряй

Ольга Назарова 4
Господь у всьому вірний й зАвжди з тими,
Хто вірний, відданий у всім Йому.
Твого хреста з тобою Він нестиме.
Він розжене всю безпросвітну тьму.

Бог світло є! Що світло це затЕмнить:
Чи хмари, чи сніги, чи буревій?
Засяє сонечко Господнє, все розвиднить-
З тобою зАвжди поруч Господь твій.

Ніяке зло Христа не подолає!
Тож зАвжди у Христі перебувай.
Він- все, у всім й усюди, Він все знає.
Про це ніколи ти не забувай.

Ти клич Ісуса вранці і під вечір,
Ім'я Його завжди ти призивай.
Відкритими хай будуть серця дверці,
Повну свободу в серці Христу дай.

Коли Христос на троні твого серця,
Коли у всім довіришся Йому,
Проявить Бог до тебе милосердя
І розжене гріховну всю пітьму.

Довірся Господу, відкрий усі проблеми,
Все серце вилий ти перед Творцем.
Христос страждав за тебе не даремно,
Він Кров'ю примирив тебе з Отцем.

Віддай хвалу Отцю і Сину й Духу
Святому ти- Всевишньому Творцю!
Тримає міцно Він тебе за руку-
Він Пастир добрий й доведе вівцю

Свою слухняну Він у Святе Небо,
В Єрусалим Небесний, в вічний рай.
На Господа надіятись лиш треба!
У всім Йому постійно довіряй!