Рик1 дар жезва, вун рик1евай

Назиль Махмуд 76
Къе ви чанда гьатнава рагъ,
Гад ят1а ам? Къацу хьанвай.
Зи вилерин "ишигъдин багъ",
Чан яр вун я, рик1е авай.

Дагъларилай къекъвезвай гар,
Муьгьуьббат я, зи чандавай.
А накъварал кхьенвай чар,
Нефес я зи, жигердавай.

Чуьллеравай билбилдин ван,
Ам зи сес я, ачух хьанвай.
Мани лугьуз зун гьатайкьван,
Рик1 дар жезва, вун рик1евай.
3 мар 2017