***

Киса20
Я знову пишу вірші
Та знову я вірю людям...
Давай-но, візьми мою руку, мершій,
Що міцно притисла к грудям.

І руки мої холодні
Зігріє лише вогонь,
Що можемо ми запалити...
Не будь лише осторонь.

Моє серце завжди палає,
В ньому завжди є щира любов...
Й вогонь в мені не згасає
Тільки б вчасно підкинути дров.