Владимир

Драгана Старчевич
Владимире, драги брате
Тебе наше очи прате

Ти си она звезда сјајна
Наша љубав није тајна

Владимире, брате драги
Србија те цела слави

Сад имамо храброг брата
Да нам звери скине с врата

Владимире, мудри брате
Нека сви већ једном схвате

Русија ће увек бити
Ту да мир и правду штити


Београд, 21.4.2018.