Duonos plutele, duonos riekele

Лайма Витайте-Толбатова
Duonos plutele               
Duonos riekele               
Mano Tevelio delne               
Duonos plutele               
Duonos riekele               
Mano Motules delne               

Augo vaikelis               
Augo mazylis               
Meiles jausmu               
Apsupty               
Aidi lopsine               
Skamba varpeliai               
Gyvenimo dziaugsmo pilni               

Atvira siela               
Nesa vaikelis               
Siltoj saujalei               
Duonos plutele               
Duonos riekele               
Savo Teveliui               
Savo Motulei               
Liudesio giesme iveikt               
               
Bega gyvenimas...               
Grizta vaikelis               
Teveliu takeliais               
Pramintais               
I sauletа rytа -
Pilna               
Artumo
Ramybes
Darnos               
Savo galvele nulenkes...

(03.08.2008)

Стихотворение на литовском языке.