Без тебе

Вера Бондаренко-Михайлова
Сама без тебе весні радію.
Без тебе вишні в садку цвітуть.
Без тебе жити іще не вмію.
Без тебе й бджілки не так гудуть.

Я знаю: ти там - крилатий Янгол.
Тобі там краще, ніж тут було.
Але я знаю: про мене дбаєш,
Завжди підставиш своє крило.

Порадник щирий, моя ти втіхо,
Так дуже рано ти відлетів
В простори інші, у інші віхи.
Ти ще зі мною тут буть хотів…