або

Слава Лисс
зимова спека
сон на морі
у шафі темно
й темно тут.
у сні - безпека
як в коморі,
а небезпека б"є як прут
і джгут, і побут
і маршрут
що йде з Богуслава в Бахмут.
усе.
що прийдеться любити.
або кохати.
або ти.