Боже Таисия Повалий на украинском

Александр Лазарев-Биланёнок
Палає вогнем свічка в провінційнім храмі
Вона горить в куточку яскравеньким вогнем
Попросити Бога в храмі маю намір
Хочу помолитись тільки про одне

Прошу я про тих,хто мені дорожчий
Відвести всі сумніви,і сум,і біль
Відвести від мене всіх іконоборчіх
Знайти свою любов і долю мимовіль

Приспів:
Боже,Боже,дорогий наш Боже
Збережи нас,Боже,від біди прикрий
Збережи нас,Боже,тих,кто найдорожчі
Відведи від мене сумніви та біль

Від вітру не затухне вогник свічки в храмі
Так,ми винуваті,Боже,не суди
Так,ми винуваті,а на серці рани
Ти врятуй нас,Боже,від лиха та біди

Молюся про дітей,що сплять в колисці
Щоб весна настала та розтанув сніг
Щоб життя владналося в моєму місті
Щоб від зла та болі нас він застеріг

Приспів:
Боже,Боже,дорогий наш Боже
Збережи нас,Боже,від біди прикрий
Збережи нас,Боже,тих,кто найдорожчі
Відведи від мене сумніви та біль

Боже,Боже,дорогий наш Боже
Збережи нас,Боже,від біди прикрий
Збережи нас,Боже,тих,кто найдорожчі
Відведи від мене сумніви та біль