Будь тихо Цвiте абрикоса

На Манжетах Вишиванки
 
Будь тихо...
цвіте абрикоса.
Ти б, вітре, у лозах сидів.
А пісня птахів стоголоса,
хай рушить безгомінь садів.

Поглянь, в які шати розкішні
весна одягтися змогла.
Стиш подих.
Хоча би на трішки.
Хай квітку гойдає бджола.

Стою бездиханна й щаслива,
в рожевий вглядаюся сніг.
Чекай, вітре.
Потім хай злива
змиває пелюстку до ніг.