Не помiтна

Оксана Денисовец
В колючiй клiтцi без тепла,
Без права голосу i свiтла
З тобою поруч я жила
Для тебе зовсiм не помiтна.

Навiщо весь цей хоровод,
Заплутанi стежки-дороги?
Вiд тебе просто я пiшла,
Як нiч мандрує за пороги.