when you are silent

Екатерина Передереева
when you are silent - I tear my hair
when you don't kiss me - I suffer like hell
give me a hint - I do really care
send me a message - I'm waiting for it.

I don't need roses , I don't need postcards
Please give me only a couple of words.
I want to know , if you have a desire
to kiss me gently , hold very close.

I'll wait for ages, will forgive all your errors.
I am not an angel, erupting with sins.
it's come to mind - you are my destiny.
I'll pray for it...let it be, let it be...